Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Στις Σέρρες ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Β. Αποστόλου (video)

Ο αναπληρωτής υπουργός συνοδευμένος από την υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, επισκέφθηκε νωρίς το μεσημέρι τα δημοτικά διαμερίσματα του Αχινού και της Μαυροθάλασσας του δήμου Βισαλτίας όπου είχε συνάντηση με αγρότες και την δημοτική αρχή και στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς τις πληγείσες περιοχές των τοπικών κοινοτήτων του Πεθελινού και Παραλιμνίου του δήμου Εμμανουήλ Παππά προκειμένου να διαπιστώσει τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει στις αγροτικές εκτάσεις οι πρόσφατες πλημμύρες. Και εκεί συναντήθηκε με αγρότες που τα χωράφια τους έχουν σκεπαστεί με το νερό καθώς και με την δημοτική αρχή .
Ακολούθησε σύσκεψη στην αίθουσα του διοικητηρίου « Κωνσταντίνος Καραμανλής όπου προήδρευσε ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Βαγγέλης Αποστόλου, με θέμα τον συντονισμό των ενεργειών αποκατάστασης των ζημιών, προκειμένου να επιταχυνθούν οι εκτιμήσεις και να καταβληθούν έγκαιρα οι αποζημιώσεις στους πληγέντες παραγωγούς.

Δελτίο ειδήσεων 17-1-2019

1»ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ 2»ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 3»ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ...