Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Με τους Σερραίους διαιτητές


Στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών,πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας,παρουσία των εν ενεργεία μελών και μη εν ενεργεία διαιτητών,που έγραψαν την δική τους ιστορία με τη φανέλα του Συνδέσμου.
Το «ενέργο» Δ.Σ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χρυσάφη Γκυρίνη ,τον αντιπρόεδρο Αλέξανδρο Καδέμογλου και τα υπόλοιπα μέλη του οκτακταμελούς, μερίμνησαν για την άψογη εκδήλωση στην οποία παρέστησαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν.Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής , ο Αντιπρόεδρος, Κώστας Νταούδης,  το μέλος ο Αναστάσιος Χιντερίδης,ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ Σερρών Στέλιος Μετσιμενίδης, ο πρόεδρος των Σερραίων προπονητών Χρήστος Φούρναρης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού και Προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου  Παύλος Δημητρίου και ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Αθανάσιος Δημητρίου Μασλαρινός.
Μεγάλος τυχερός της βραδιάς ο Νικόλαος Τρανούδης,στον οποίο έπεσε το φλουρί και αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό προσφορά του Συνδέσμου Διαιτητών Ν. Σερρών.


 Πηγές : serressport.gr , serresmegasport.gr και serresgoal.gr

Δελτίο ειδήσεων 17-1-2019

1»ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ 2»ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 3»ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ...