Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο του τόπου

Την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουν να προσφέρουν ότικαλύτερο για το τόπο και να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης που τους έδειξε ο κόσμος ,δίνουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι ,που τίμησαν με την ψήφο τους οι Σερραίοι πολίτες και τους κατέταξαν στις πρώτες θέσεις τωνσυνδυασμώντους . Στις δηλώσεις τους στη « Σ» ευχαριστούν τους Σερραίους και τουςκαλούν ναασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.
« Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Παναγιώτης Ψωμιάδης» 


Σφελινιώτης Νίκος...
Μασλαρινός Αθανάσιος :
« Μου δίνετε την ευκαιρία μέσω της εφημερίδας σας να ευχαριστήσω όλουςαυτούς που πίστεψαν σε μένα ,με στήριξαν και με ψήφισαν . Έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσω στην νέα μορφή του Β΄ βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης ,υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους . Ο μεγάλος αριθμός των ψήφων που έλαβα στις προχθεσινές εκλογές μου δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης Όμως δεν πρέπει να επαναπαυθούμε εδώ κανείς μας ,θα πρέπει την Κυριακή που μας έρχεται να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη για να διεκδικήσει αυτά που αξίζουν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και να την φέρει στην θέση που θα έπρεπε να είναι εδώ και πολλά χρόνια»
Μπασδάνης Αθανάσιος...
Ρίζος Ισαάκ...
Σπυρόπουλος Παναγιώτης...
 Περισσότερα: 
http://www.e-simerini.com/e/modules.php?name=News&file=article&sid=9465

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...