Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Το “γαλάζιο” reunion στη Θεσσαλονίκη, που έγινε… talk of the town

Στο περιθώριο της διήμερης παρουσίας του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, το γεγονός που συζητήθηκε έντονα ήταν το…  reunion που διοργάνωσαν οι πρωην Δαπιτες/Οννεδιτες της δεκαετίας 1975-1985 σε γνωστό μπαρ -εστιατόριο της πόλης.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον, καθώς πέρασαν και χαιρέτησαν μεταξύ άλλων οι Αντώνης Σαμαράς, Ντόρα Μπακογιάννη, Λευτέρης Αυγενάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με πλήθος βουλευτών, υπουργών και υφυπουργών των γαλάζιων κυβερνήσεων του παρελθόντος.

Την ευθύνη για τη διοργάνωση της συνάντησης είχαν οι Γ. Αδαμούλης (Λάρισσα), Αντιγ. Γεωργιάδου (Θεσσαλονίκη), Αθ. Μασλαρινός (Σέρρες), Κ. Μπέσης (Αθήνα) και Ν. Φώτος (Πέλλα).


Πηγή : http://ysterografa.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b9%ce%bf-reunion-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ad%ce%b3%ce%b9%ce%bd/

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...