Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΡΠΝΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ

 


Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει και ευχαριστεί τον Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης για την καθιερωμένη  διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, που πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο, στηρίζοντας εδώ και χρόνια την ανάγκη που δημιουργείται από την έλλειψη σε επάρκεια αίματος. Η Ανοιξιάτικη αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Απριλίου στην Κοινότητα της Τερπνής.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εθελοντές αιμοδότες παλαιούς και νέους και στο προσωπικό υγείας της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών. Την δράση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Θοδωρής Βαδικόλιας και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τερπνής και αιμοδότης κ. Αθανάσιος Μιχαλάκης.

Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου Βισαλτίαςώστε οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Τέτοιες δράσεις είναι αξιόλογες, και ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που περνάμε, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και δεν σταματούν να υπάρχουν.

Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας!


81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...