Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Μας αφορά όλους!


 Από τον Αθανάσιο Μασλαρινό, Περιφερειακό Σύμβουλο

Η σημερινή κυβέρνηση έχει γκρεμίσει κάθε κοινωνική παρουσία και κάθε έννοια του κράτους, το οποίο όμως, ο Έλληνας πολίτης χρυσοπληρώνει με δυσβάσταχτους φόρους. Η κυβερνητική πολιτική κατακαίει την ελληνική κοινωνία, απ’ άκρου σ’ άκρο, ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος. Όλα τα άλλα περί ανάπτυξης, αναβάθμισης, αποκέντρωσης και σωτηρίας της χώρας μας παραπέμπουν στο να αλλάξουμε όλοι μας πολιτική, η οποία έχει γίνει τόσο πικρή και παραταξιακή, άρρηκτα συνδεδεμένη με το χρήμα και την επιρροή.

-Καμία δικαιολογία δεν στέκει πια!
-Καιρός να ξεβολευτούμε!
-Να ενδιαφερθούμε!
-Να δείξουμε υπευθυνότητα!
-Να γίνουμε όλοι πιο σοβαροί!
Η νέα εποχή καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην ποιοτική αναβάθμιση της Δημοκρατίας.  Σήμερα, η Πατρίδα μας καλεί όλους τους πολίτες να προασπίσουμε την Δημοκρατία μας. Η Ελλάδα του αύριο μας καλεί να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο αυτά που μας ενώνουν, όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Να συνθέσουμε απόψεις και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε κοινούς σκοπούς.
Να καθιερώσουμε το μέτρο στα μικρά και μεγάλα της ζωής μας.
Κι αυτό μας αφορά όλους!

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...