Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Σερρών "ΟΑΣΙΣ"

Τη Δευτέρα 23-1-2012 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Σερρών "ΟΑΣΙΣ" υπό την προεδρία του κου Αθαν. Μασλαρινού
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στο γραφείο που προσωρινά στεγάζεται το Κέντρο Πρόληψης "ΟΑΣΙΣ", μετά την ξαφνική έξωσή του από το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς λόγω κατεδάφισης.
Στη συνεδρίαση, όπου υπήρχε απαρτία των μελών του Δ.Σ, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο προσωπικό, στις οικονομικές οφειλές των μελών του Κέντρου Πρόληψης, στις δυσκολίες που προέκυψαν από το γεγονός ότι πλέον το "ΟΑΣΙΣ" δεν έχει μόνιμο χώρο λειτουργίας και στέγασης και πώς μπορούν αυτές να αντιμετωπιστούν. Συζητήθηκε ακόμα το θέμα της κατεδάφισης του κτιρίου της Δημοτικής Αγοράς. Παράλληλα το Δ. Σ ενημερώθηκε από το Επιστημονικό Προσωπικό για τις δράσεις που προσπαθούν να συνεχίσουν κανονικά παρά τις αντιξοότητες.
Έτσι συνεχίζονται κανονικά οι ενημερώσεις στα σχολεία του Νομού και προετοιμάζονται και εκπαιδεύσεις δασκάλων Α/βάθμιας εκπάιδευσης. 
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 31-1-2012 θα επισκεφθούν το Κέντρο Πρόληψης "ΟΑΣΙΣ" οι υπεύθυνοι Εφαρμογών Πρόληψης ΟΚΑΝΑ Αθηνών και Βορ. Ελλάδας, οι οποίοι θα συναντηθούν τόσο με το προσωπικό όσο και με το Δ.Σ του Κέντρου Πρόληψης "ΟΑΣΙΣ".  

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...