Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Δεξίωση προς τιμήν των δημοσιογράφων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τοπικό Τύπο

Παρέθεσε ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γιάννης Μωυσιάδης λίγες μέρες πριν την αλλαγή της χρονιάς  
Γιορτινή ,χαρούμενη, ευχάριστη η βραδιά της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου 2013 στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του διοικητηρίου ,του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών . Ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γιάννης Μωυσιάδης λίγες μέρες πριν την αλλαγή της χρονιάς παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν των δημοσιογράφων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τοπικό Τύπο. Ο κ. Μωυσιάδης θέλησε να ευχηθεί στους δημοσιογράφους για την νέα χρονιά, να ανταλλάξει απόψεις για τοπικά θέματα που άπτονται της επικαιρότητας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.
Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί από την αντιπεριφέρεια αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου στη λειτουργία των δημοκρατικών δεσμών ,στον τομέα της ενημέρωσης των πολιτών και του ελέγχου της Διοίκησης , λίγες μέρεςπριν την εκπνοή του χρόνου, να παραθέτει δεξίωση τιμώντας τους ανθρώπους που υπηρετούν την ενημέρωση.
Τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ υποδέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αθανάσιος Μασλαρινός και Αθανάσιος Μπασδάνης .Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Ευθύμης Ραμπότας και Κώστας Μπούμπας.

«Καθιερωμένη η συνάντηση με τους δημοσιογράφους με την ευκαιρία του τέλους του χρόνου εντελώς φιλική συνάντηση ,χαλαρή για να συζητήσουμε γενικά φιλικά .Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά προσωπική και οικογενειακή ευτυχία», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Μωυσιάδης.
Ο Αθανάσιος Μπασδάνης,τόνισε:«Είναι μια συνάντησηπρος τιμήν των δημοσιογράφων, οι οποίοι αγωνίζονται μέρα νύχτα για την αντικειμενική πληροφόρηση .Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για αυτό το σημαντικό λειτούργημα που κάνετε ,γιατί η πληροφόρηση σήμερα είναι πολύ σημαντικό πράγμα ,χωρίς αυτό δεν γίνεται απολύτως τίποτα .Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους»
«Χρόνια πολλά σε όλους ένα ελπιδοφόρο 2014 και για τις περιφςερειακές εκλογές ο κόσμος θα κρίνει μέσα από τις δυσκολίες του και θα επιλέξει τον Μάιο τα σχήματα που πρόκειται να κατέβουν και τι ο καθένας θα υποσχεθεί .Νομίζω ότι καταργείται πλέον η πολυτέλεια των υποσχέσεων αλλά ο πολιτικός πρέπει να ζητάει και όχι να παρέχει»,δήλωσε ο Ευθύμης Ραμπότας, περιφερειακός σύμβουλος αντιπολίτευσης,
Ο κ. Μωυσιάδης, άψογος οικοδεσπότης , ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με καλές και ευχάριστες ειδήσεις
Η βραδιά κύλησε ευχάριστα ,ένας πλούσιος μπουφές από εδέσματα και ποτά σερραϊκών επιχειρήσεων περίμενε τους δημοσιογράφους . Η συζήτησε περιστράφηκε στην ανταλλαγή ευχών, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές και στα ονόματα που ακούγονται να επιθυμούν να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών αλλά και στις στις δυσκολίες που περνούν οι Έλληνες λόγω των οικονομικών συνθηκών.
Από το γραφείο των Δημοσίων Σχέσεων της Περιφερειακής Ενότητας οι κυρίες Μαρία Κομητούδη και Όλγα Δανιηλίδου και ο κ. Γιώργος Ζαφειρόπουλος με οικειότητα και ευγένειά, φρόντισαν οι καλεσμένοι του αντιπεριφερειάρχη να περάσουν ευχάριστα .
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα και ο οικοδεσπότης ,ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Μωυσιάδης, μαζί με τις ευχές του για καλή χρονιά , πρόσφερε συμβολικά στους δημοσιογράφους μία φιάλη κρασί.

http://e-simerini.com

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...