Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Άναψε η «Φλόγα της Αγάπης» στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Η «Φλόγα της Αγάπης» άναψε το μεσημέρι της Παρασκευής 2/9/2016 στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.
 Υποδεχθήκαμε με θέρμη του διοργανωτές και τους εθελοντές λαμπαδηδρόμους , που μετέφεραν τη φλόγα της ελπίδας και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, στο πλαίσιο της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας ,που διοργανώνει  η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η «Φλόγα της Αγάπης» ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου από την Πάτρα και θα καταλήξει στις αρχές Οκτωβρίου στην Αθήνα και στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας. Τη Λαμπαδηδρομία στην πόλη των Σερρών διοργάνωσε ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης ως μέλος της Π.Ο.Σ.Ε.Α. σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και την Αιμοδοτική Φλόγα μετέφεραν λαμπαδηδρόμοι του ΤΕΦΑΑ Σερρών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών. Μάλιστα η εκπρόσωπος του ΤΕΦΑΑ Σερρών επισήμανε πως κάθε χρόνο οι σπουδαστές του ιδρύματος συμμετέχουν με μεγάλη χαρά στη λαμπαδηδρομία, στέλνοντας το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος.


81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...