Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σύλλογος Σιτοχωριτων Θεσσαλονικης Τζιτζος βράβευσε τους αιμοδότες


Πραγματοποιήθηκε  με επιτυχία, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας, με την κοπή της πίτας για το καλό του νέου έτους και την βράβευση των αιμοδοτών μας. Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά που άφησε σε όλους μας τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά χαμόγελα!
Γι αυτό θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες από τις στιγμές τις χτεσινής βραδιάς και να ευχαριστήσουμε δημοσίως, όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της. 

Αρχικά βεβαίως συγχαίρουμε τους αιμοδότες μας: ΜΑΥΡΟ ΣΩΤΗΡΙΟ και ΣΤΑΜΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που βραβεύτηκαν για πέντε αιμοδοσίες, τους: ΘΑΣΙΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΟΛΛΙΑ ΗΡΑΚΛΗ, ΚΡΟΥΣΟΒΑΛΗ ΕΛΕΝΗ, ΝΑΣΙΟ ΧΡΗΣΤΟ, και ΤΣΙΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ που βραβεύτηκαν για δέκα αιμοδοσίες και τους : ΚΟΥΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και MAΣΛΑΡΙΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ που βραβεύτηκαν για είκοσι αιμοδοσίες!!!

Ευχόμαστε να είναι πάντα καλά. Επίσης να ευχαριστήσουμε με αλφαβητική σειρά τους: ΒΑΚΑΛΟΥΔΗ ΠΑΥΛΟ, ΓΚΙΚΑ ΣΤΕΡΓΙΟ, ΚΑΡΚΑΝΕΒΑΤΟ ΧΡΗΣΤΟ, ΚΑΖΗΛΑ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΚΑΡΔΑΣΗ ΠΟΛΥΜΕΡΟ, ΚΙΟΣΣΕ ΣΤΕΛΙΟ, ΚΟΥΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΒΑΪΑ, ΜΑΤΑΚΟΥΔΗ ΑΣΠΑ, ΜΑΤΑΚΟΥΔΗ ΤΕΛΛΗ, ΜΠΑΚΑΛΟΥΔΗ ΑΣΠΑ, ΜΠΑΚΑΛΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΠΡΑΚΗ ΔΑΝΙΗΛ, ΝΙΑΝΙΟ ΧΡΗΣΤΟ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΠΑΣΙΑΛΗ ΒΑΓΓΕΛΙΩ, ΠΑΣΙΑΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΠΟΠΠΗ ΑΓΓΕΛΟ, ΤΑΝΤΑΝΟΖΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ και ΦΑΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟ, οι οποίοι προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά, καθώς και τον ΜΠΟΥΡΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ (ζαχαροπλαστείο ΝΤΑΛΙΑ), που προσέφερε τις βασιλόπιτες!

Να ευχαριστήσουμε ακόμα τους: Μασλαρινό Αθανάσιο, ( σύμβουλο περιφέρειας Σερρών) και Κουντουρά Αθανάσιο, (αντιδήμαρχο Βισαλτίας - πρώην Δήμου Αχινού) που μας τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως όλους όσους παρευρέθηκαν χτες στον χορό μας, Σιτοχωρίτες και μη, συγγενείς και φίλους, που στήριξαν και φέτος αυτή την εκδήλωση του συλλόγου μας και μας έδωσαν το κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειες διατήρησης και συνέχισης του συλλόγου μας που πριν 38 χρόνια δημιούργησαν οι γονείς μας!!!

Εκ μέρους όλου του Δ.Σ. σας ευχαριστούμε όλους και πάλι και σας ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονια. Με υγεία, οικογενειακή ευτυχία.

Για το Δ.Σ. η γραμματέας Δανιλούδη Χρυσούλα

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...