Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Το Κέντρο Πρόληψης Σερρών «ΟΑΣΙΣ» στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις Σέρρες, βρέθηκε για μια εβδομάδα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»,
το 1o Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας με σκοπό να πληροφορήσει, με τρόπο διαδραστικό, τους επισκέπτες- μικρούς και μεγάλους-, για κάθε θέμα/πρόβλημα/κίνδυνο που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί σήμερα, για τη σωστή χρήση της τεχνολογίας, για το έργο που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, καθώς και για τους τρόπους εθελοντικής συμμετοχής στις δράσεις του Οργανισμού.
Την Τρίτη 7 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του Οργανισμού, κ. Κώστα Γιαννόπουλο ο απολογισμός των πανελλαδικών δράσεων και των δράσεων που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Βόρεια Ελλάδα σε θεσμικούς φορείς και συλλόγους της πόλης. Διερευνήθηκαν επίσης οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της δραστηριοποίησης του Οργανισμού στην περιοχή, προς όφελος των παιδιών.

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Σερρών "ΟΑΣΙΣ"  κ. Μασλαρινός Αθανάσιος επιβεβαίωσε την στήριξη του Κέντρου σε δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τόνισε πόσο σημαντική είναι η συνεργασία των φορέων που έχουν βάσει την κοινωνική στήριξη και τον εθελοντισμό. Διαβεβαίωσε επίσης, πως η συνεργασία ανάμεσά τους θα γίνει ακόμη πιο στενή και πιο αποδοτική.

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...