Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Επίσκεψη του 13ου νηπιαγωγείου Σερρών στην Π.Ε. Σερρών

Τους μικρούς μαθητές του 13ου νηπιαγωγείου Σερρών καθώς και τους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν, υποδέχτηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» της Π.Ε. Σερρών.Η επίσκεψη ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο του προγράμματος Teachers4Europeπου υλοποιεί το 13ο νηπιαγωγείο ,με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τις κυρίες Βασιλική Μπόρτα και Ελένη Παπαδοπούλου. Οι μικροί μαθητές, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών και με τη συμμετοχή του Αθανάσιου Μασλαρινού ,προχώρησαν σε μία προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και συζήτησαν σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών.

Παράλληλα , ο κ. Μασλαρινός τους παρείχε ενημέρωση σχετικά με το κτήριο της Π.Ε. Σερρών αλλά και τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί έμειναν ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη και δήλωσαν την πρόθεσή τους να ξαναεπισκεφτούν σύντομα την Π.Ε. ,ώστε να ενημερωθούν για ακόμη περισσότερα πράγματα που αφορούν σε αυτήν.

Τελετή αδελφοποίησης Δήμου Σερρών και Δήμου Νις της Σερβίας

Πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα , χθες Κυριακή 20  Μαΐου 2018 και ώρα 12:30 στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στο Διοικητήριο ...