Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Σκέψεις στον απόηχο του συνεδρίου της ΝΔ

Η ευρεία κεντροδεξιά παράταξη, πέρα ​​από τις προσδοκίες των μελών και φίλων της, οφείλει να αναβιώσει τη φλόγα της ελπίδας και της ζωής , παντού στην Ελλάδα, ρίχνοντας μια κριτική ματιά στο παρελθόν.


Είναι μία διαρκής υποχρέωση,  που σήμερα φαντάζει περισσότερο επιτακτική από ποτέ άλλοτε. Ένα καθήκον με ιδιαίτερες αξίες αυτά τα χρόνια. Ένα δικαίωμα που δεν πρέπει να εκφράζεται πλέον μόνο με σπασμωδικές διακηρύξεις.

Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη οφείλει να είναι ειλικρινής, αποφασισμένη να κυβερνήσει με κοινωνική δικαιοσύνη, αποφασιστική στην εφαρμογή της ισοπολιτείας και της ισονομίας.

Οι αξίες της ευρείας κεντροδεξιάς παράταξης είναι εκείνες που εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού: η ελευθερία, το δικαίωμα στην εργασία, η διάχυση των αγαθών, ο σεβασμός στους νόμους και στις αρχές, η αγάπη για την Ελλάδα.

-           Η Ελλάδα χρειάζεται την κεντροδεξιά για να πει ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζητάμε τα πάντα από τους ανθρώπους χωρίς να τους δίνουμε τίποτα.

-           Η Ελλάδα χρειάζεται την κεντροδεξιά για να αντιστρέψει την  κατασπατάληση δημόσιου χρήματος και την απομύζηση κάθε ικμάδας του παραγωγικού ιστού αυτής της χώρας, που επιχειρεί η αριστερή κυβέρνηση προς όφελος του εκλογικού της πελατολογίου!

-           Η Ελλάδα χρειάζεται την κεντροδεξιά παράταξη διότι σήμερα ο Πρωθυπουργός είναι παθητικός σε θέματα εγκληματικότητας, είναι ευχαριστημένος με τις μειοψηφίες που κάνουν κουμάντο, στερείται σταθερότητας αποφάσεων σε εσωτερικά και εξωτερικά πολιτικά θέματα.

Οι πολίτες αναμένουν από αυτή τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη να έχει το θάρρος να πει τα πράγματα με το όνομά τους και ειδικά το θάρρος να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές και ανατροπές που χρειάζεται η χώρα για να βρεθεί σε πορεία ανάτασης και ανάπτυξης.

Η κεντροδεξιά παράταξη είναι σημαντικό να αναβιώσει την ελπίδα, να δώσει όραμα και να εμπνεύσει τους ανθρώπους, τόσο αυτούς που βρίσκονται κοντά της όσο και αυτούς που θα ήθελαν να είναι κοντά της, να είναι αυτή που θα προτείνει στους Έλληνες μια νέα αναγέννηση του Έθνους!

Έχοντας επίγνωση των μελλοντικών προκλήσεων ουδείς και τίποτα δεν μπορεί να την εμποδίσει να εργαστεί -με όλες τις δυνάμεις της και από κοινού με όλους τους Έλληνες- για να βγάλει τη χώρα από αυτό το τέλμα που βρίσκεται σήμερα.

Ο κ. Αθανάσιος Μασλαρινός είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Σερρών
& Μέλος της Νέας Δημοκρατίας


81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...