Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Ενημερωτική συνάντηση με τον Γ. Γ. του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη είχε ο Αθανάσιος Μασλαρινός, Υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας


Συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πυλαίας –  Χορτιάτη, κ. Ιωάννη Τολίδη είχε ο κ Αθανάσιος Μασλαρινός, Υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας.

Όπως τόνισε ο κ Μασλαρινός, «Καθημερινά, δέχομαι πολλά μηνύματα από συμπολίτες μας που εκφράζουν τον προβληματισμό τους γιατί η επίλυση σημαντικών ζητημάτων που άπτονται της καθημερινότητας του δημότη, στον Δήμο Βισαλτίας χρονίζουν, ενώ αλλού επιλύονται άμεσα. Στη συνάντηση που είχα με τον κ Ιωάννη Τολίδη, Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, ο οποίος έχει καταγωγή από την Βισαλτία, και θεωρείται πολύ επιτυχημένος στο ρόλο του και καλός γνώστης της νομοθεσίας, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για σημαντικά προβλήματα της Βισαλτίας και τα θεσμικά εργαλεία που μπορούμε να αξιοποιήσουμε για την επίλυσή τους. Θεωρώ πολύ σημαντικό να υπάρχει επικοινωνία με γειτονικούς Δήμους, και όπου είναι δυνατό, να προσαρμόζουμε τις καλές πρακτικές άλλων Δήμων προς όφελος της Βισαλτίας».