Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Στην κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης, ο Αθανάσιος Μασλαρινός, Υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας

Στην κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε ο Αθανάσιος Μασλαρινός, Υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Capsis έδωσαν το παρόν ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκηςτης ΝΔ και πρώην υπουργός, κ Σταύρος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, κ Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Θεσσαλονίκης, κ Χρήστος Μήττας, ο Αντιδήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, κ Αντώνης Σαουλίδης. Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο κ. Ευάγγελος Φυλακτός, ιδρυτής και ιδιοκτήτης των καλλιτεχνικών εργαστηρίων μαρμάρου ΦΥΛΑΚΤΟΣ.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κ Μασλαρινός συνεχάρη τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης, κ Παναγιώτη Σαμαρά, για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και το πλούσιο έργο της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων Σερραίων στη Θεσσαλονίκη, ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για τα προβλήματα του Δήμου Βισαλτίας, τόσο με τον κ Σαμαρά, ο οποίος κατάγεται από τη Σησαμιά και είναι γνώστης των ζητημάτων του Δήμου, όσο και με μέλη Σερραϊκών Συλλόγων, αλλά κυρίως με μέλη συλλόγων από χωριά της Βισαλτίας όπως  των Νιγριτινών,  των Τερπνιωτών, των Τραγιλιωτών ,  των Σιτοχωριτών, των Νικοκλειανών, των Ευκαρπιωτών, των Δημητριτσινών και των Αμπελιωτών.