Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Συνεχίζει με τον Απ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ο Αθ. ΜΑΣΛΑΡΙΝΟ


Άλλος ένας εν ενεργεία Περιφερειακός Σύμβουλος θα συμμετέχει στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη, Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία».
Ο Αθανάσιος Μασλαρινός μετά την σημερινή συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολο Τζιτζικώστα, κατέθεσε την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Σερρών.

Ο κ. Μασλαρινός είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Σερρών και Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΚΜ. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Μασλαρινός δήλωσε: «Συνεχίζω, όχι χωρίς σκέψη, με την ίδια ομάδα. Καθυστέρησα είναι γεγονός, επειδή δεν ήθελα η απόφαση να είναι παρορμητική ούτε συναισθηματική.
Η αυτοδιοικητική πρόταση της «Αλληλεγγύης» δείχνει το δρόμο για μια ευρωπαϊκή προσέγγιση στις σύγχρονες απαιτήσεις της αιρετής Περιφέρειας.
Θέλουμε με συγκεκριμένες δράσεις και στοχευμένο πρόγραμμα να ολοκληρώσουμε το έργο μας, να αναπτύξουμε τις υποδομές μας και να διαμορφώσουμε ένα κοινωνικό δίχτυ για όλους τους συμπολίτες μας.
Με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για μία σύγχρονη, ανθρώπινη Μακεδονία και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας πέρα και πάνω από κόμματα να συστρατευτούν στην προσπάθειά μας».

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...