Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Απόστολος ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ επισκέφθηκε τον ΠΡΟΒΑΤΑ, την ΚΡΙ-ΚΡΙ και το κέντρο των Σερρών

ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε περιοδεία στις Σέρρες, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της Δημοτικής ενότητας Προβατά, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αθ. Μασλαρινό και μέλη της «Αλληλεγγύης».

Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε πως η σημερινή επίσκεψη στις Σέρρες αποτελεί μέρος πολλών ανάλογων επισκέψεων που έχουν γίνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, καθώς
όπως τόνισε χαρακτηρίστηκα «Οι Σέρρες για εμάς διαδραματίζουν ένα σημαντικό αλλά και ουσιαστικό ρόλο στην πολιτική μας για την Κεντρική Μακεδονία. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσουμε το Πρόγραμμά μας για τα επόμενα πέντε χρόνια, το οποίο θα είναι συγκεκριμένο και τεκμηριωμένο».
Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων τόνισε πως τα μηνύματα από τους πολίτες είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά, καθώς όπως ανέφερε «Οι πολίτες αγκαλιάζουν την ''Αλληλεγγύη'' γιατί γνωρίζουν πως αποτελεί μια καθαρά Αυτοδιοικητική πρόταση πέρα και πάνω από κόμματα, μία πρόταση με
συγκεκριμένο πρόγραμμα για την επόμενη πενταετία, που διαθέτει και τους ικανούς εκείνους ανθρώπους που μπορούν να το εκτελέσουν».
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Δημοτική Ενότητα Προβατά, ο κ. Τζιτζικώστας βρέθηκε στη Βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ - ΚΡΙ όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τη δίοικηση και τους εργαζομένους της επιχείρησης, ενώ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την πορεία αποκατάστασης της κατεστραμένης πτέρυγας του εργοστασίου από την πρόσφατη πυρκαγιά.
Η περιοδεία του κ. Τζιτζικώστα συνεχίστηκε στην κεντρική αγορά της πόλης των Σερρών, όπου επισκέφτηκε καταστήματα και επιχειρήσεις και συναντήθηκε με νέα μέλη της «Αλληλεγγύης».
Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία από την Πρώτη Σέρρων, ο κ. Τζιτζικώστας απάντησε : «Όποιος τιμάει πραγματικα την πορεία, την ιστορια και την προσωπικότητα του Εθνάρχη, δεν επισκέφτεται τον τόπο καταγωγής του όταν έχει ανάγκη από
Προσωπικά δεν ξεκίνησα από εκεί την προεκλογική μου εκστρατεία, γιατί πάρα πολύ απλά ξεκίνησα από εκεί την πορεία μου στην πολιτική, ενώ και η πρώτη επίσκεψη που έκανα μετά την εκλογή μου ως Περιφερειάρχης ήταν στην Πρώτη . Σήμερα νομίζω ότι τετοιου είδους επισκέψεις γίνονται για άλλους σκοπούς και
όχι πάντως για να τιμήσουν τη μνημη αυτού του ανθρώπου που άφησε βαθύ το αποτύπωμά του στη νεότερη ιστορία της χώρας μας».
Τέλος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, βρέθηκε στο Εθνικό Στάδιο Σερρών και παρακολούθησε τον αγώνα ποδοσφαίρου Πανσερραϊκός -- Δόξα Πετρούσας για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.