Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

8ο School Music Festival: Δυο υπέροχες μουσικές βραδιές στις Σέρρες!

 Δύο υπέροχες μουσικές βραδιές γεμάτες με ήχους από έντεχνη και παραδοσιακή ελληνική μουσική, τζαζ, pop και φολκ, ένα πλούσιο πρόγραμμα με ένα ιδιαίτερα ανεβασμένο καλλιτεχνικό επίπεδο, απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα και Τρίτη 4/5 Σεπτεμβρίου στο Θεατράκι του Κεντρικού πάρκου του Δήμου Σερρών






Το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών, διοργάνωσε για όγδοη (8η) συνεχή χρονιά, το Σχολικό Μουσικό Φεστιβάλ, «School Music Festival» με τη συμμετοχή εννέα (9) συνολικά σχολικών μουσικών συγκροτημάτων που απαρτίζονται από 110 νεαρούς καλλιτέχνες.
Η εκδήλωση αποτελεί μια μουσική γιορτή των σχολικών συγκροτημάτων και των Μουσικών Σχολείων που δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να εκφράσουν τις μουσικές ευαισθησίες τους και να αναδείξουν το ταλέντο τους.
Στην έναρξη τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης όσο και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, κ. Βασίλης Τερζής. Απο την αντιπεριφέρεια των Σερρών την εκδήλωση τιμησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός. 

Πηγή: anexartitos.gr 

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...