Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά της Τερπνής από την Κοινότητα και τον Σύλλογο Γονέων

 


Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παιδικές φωνές πλημμύρησε η πλατεία της Τερπνής κατά την διάρκεια της γιορτής των Χριστουγέννων που διοργάνωσε η Κοινότητα και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας, το απόγευμα της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου 2021.

Το άναμμα του Δέντρου σηματοδότησε την έναρξη και ακολούθησε μία μοναδική γιορτή με πρωταγωνιστές τα παιδιά. Ένας Καλικάντζαρος ζωγράφισε ελατά και ταρανδάκια στα πρόσωπά τους, από το bazaar του Συλλόγου Γονέων στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ζωγράφισαν και έγραψαν γράμμα στον Αη Βασίλη.  Συμμετείχαν σε διασκεδαστικά παιχνίδια με τους υπόλοιπους Καλικάντζαρους της παρέας και ο Αη Βασίλης έφθασε με την άμαξά του για να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, Λεωνίδας Ψαρράς και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τερπνής Αθανάσιος Μιχαλάκης.








81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...