Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Εορτασμός «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας» 2015


Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών. Στην τελετή χοροστάτησαν ο πατήρ Ανδρέας και ο πατήρ Αναστάσιος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών, Ταξίαρχος κ. Θωμάς ΣΑΝΔΡΟΣ, ο οποίος ανάγνωσε και την Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας , Αντιστρατήγου Δημήτριου ΤΣΑΚΝΑΚΗ, καθώς επίτιμοι και απόστρατοι αστυνομικοί και λοιπό αστυνομικό προσωπικό. Επίσης, παρέστησαν η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα Μαρία ΚΟΛΙΑ – ΤΣΑΡΟΥΧΑ, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Ιωάννης, ο Δήμαρχος Σερρών κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Πέτρος, ο Διοικητής του 10 Συντάγματος Πεζικού, Συνταγματάρχης ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΕΛΑΣ Ιωάννης, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Σερρών Πύραρχος ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Σωτήριος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών κ. Βασίλειος Παπαβασιλείου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σερρών Αθανάσιος Μασλαρινός και εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Ενώσεων του Νομού Σερρών.

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...