Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

Μέσα σε κλίμα θλίψης και οδύνης αποχαιρέτισαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον αγωνιστή της ζωής Επίτιμο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης Γιώργο Κοκόζηλα.
Η εξόδιος ακολουθία έγινε στον Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Άνω Περαία από το ιερέα της ενορίας και τον εκπρόσωπο του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Σερρών & Νιγρίτης πατέρα Γεώργιο Κελεμπέκη.

Επικήδειους λόγους για τη ζωή , το έργο και τον άνθρωπο Γιώργο Κοκόζηλα εκφώνησαν ο πατήρ Γεώργιος Κελεμπέκης,
για την οργάνωση των Lions Θεσσαλονίκης ο κ.Χαλβατζάκης και εκπρόσωπος του Κύπριου Διεθνούς Συμβούλου των Lions κ. Γιώργου Παπά.

Μετά την ταφή στα κοιμητήρια της Α. Περαίας ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα δεξιώσεων του ιερού ναού και γεύμα σε παραλιακό μαγαζί της Περαίας.

Ανάμεσα στο κόσμο διακρίναμε τον πρ. Υπουργό Γιάννη Μαγκριώτη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αθανάσιο Μασλαρινό, τον πρ. Νομάρχη Σερρών Στέφανο Φωτιάδη, τον πρ. Δήμαρχο ΝιγρίταςΔημήτρη Δάπη, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιάννη Νούλη, σύσσωμο το Δ.Σ του Συλλόγου Νιγριτινών, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ροδολιβινών Νίκο Σίμογλου, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τερπνιωτών Αλέξανδρο Τσελεπή, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Σκοπηνών Γιάννη Γκιουγκή, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Χουμνικιωτών Στέργιο Χατζούδη, την Πρόεδρο του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών και Γ.Γ της Ομοσπονδίας Τούλα Μουτσίδου, την Πρόεδρο του Συλλόγου Σιδηροκαστρινών Βασιλική Σπάση,τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εμμανουήλ Παπά Δημήτριο Δίτσιο, την πρ. ταμία της Ομοσπονδίας Μαρία Θειώκα, τον πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας Αδάμ Σταμπουλή, το μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Γιώργο Μώκο, και πολλά μέλη των Δ.Σ των Συλλόγων της Ομοσπονδίας μας.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ !!!

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...