Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

1ο Πανελλήνιο Βραβείο στο ΕΕΕΕΚ Σερρών για το πρόγραμμα Freemobility 2016-2017


Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών συμμετείχαν δυναμικά για 3η συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμα Ecomobility-Freemobility 2016-2017.
Το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 το σχολείο ενημερώθηκε για το Πανελλήνιο Πρώτο Βραβείο για την καλύτερη εργασία στο πρόγραμμα Freemobility, δηλαδή προσβασιμότητα σε όλους τους τομείς της ζωής από όλους τους ανθρώπους.
Το 1ο Βραβείο απονεμήθηκε στην ομάδα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών για την πρότασή τους που με επιμονή στήριξαν καθ‘ όλη τη διάρκεια των δράσεών τους, ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ.
Το έργο αυτό θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Σεπτέμβρη. Η ομάδα Freemobility του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών Ευχαριστεί θερμά την ομάδα Ecomobility του 5ου Γυμνασίου που βοήθησαν και στήριξαν κάποιες δράσεις του σχολείου, Ευχαριστεί όλους τους τοπικούς φορείς με τους οποίους ήρθαν σε επαφή καθώς και Σερραίους συμπολίτες οι οποίοι μέχρι και σήμερα στηρίζουν το έργο και τις δράσεις των μαθητών.

Πηγή: eeeek.ser.sch.gr

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...