Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αισιοδοξία στη συνεστίαση των εργαζομένων της Π.Ε Σερρών

by Δημήτρης
Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 31 Ιανουαρίου η ετήσια συνεστίαση των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Οι εργαζόμενοι μετά το πέρας του ωραρίου τους συγκεντρώθηκαν σε  αίθουσα  ξενοδοχείου της πόλης των Σερρών και διασκέδασαν, αφήνοντας πίσω τις υπηρεσιακές έγνοιες και την καθημερινότητα της δουλειάς.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης, οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκος Σφελινιώτης, Αθανάσιος Μπασδάνης και Αθανάσιος Μασλαρινός.
Στην αίθουσα, διάχυτη ήταν στη ατμόσφαιρα η αισιοδοξία και η καλή διάθεση, ενώ καίρια ήταν η συμβολή γι’ αυτό της καλής ορχήστρας.
Σημειώνεται ότι από βήματος της εκδήλωσης ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης ευχήθηκε υγεία και δημιουργική χρονιά στους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.
sertharros.gr/

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...